Blog 1a Misty Paardencoaching BredaHet is helemaal trendy, een paard als fijngevoelig spiegel en medecoach voor mensen die vastlopen in hun keuzes in privé of werk. Voor iedereen die wil kennismaken met het systemisch coachen en opstellingen met inzet van paarden is zaterdag 20 juni van 10.00-16.00 uur welkom op de open dag van Misty PaardenCoaching in Chaam Doorlopend uitleg en demonstraties met en zonder paarden voor jong en oud. Toegang is gratis.

Steeds meer mensen die vastlopen in hun privéleven of op het werk, kiezen voor coaching met behulp van paarden. Of het nu gaat om stress, lichamelijke- of geestelijke klachten, of terugkerende levensvragen waarin je een nieuwe richting zoekt, een paard kan uitkomst en nieuw inzicht bieden.

Een Systemisch PaardenCoach kijkt naar de vraag als onderdeel van het systeem waarbinnen je leeft en vastloopt of je juist sterk voelt (je familie, gezin, bedrijf, school, etc). Inzet van het paard als medecoach blijkt al jaren een praktische meerwaarde in het vinden van nieuwe mogelijkheden.  Het legt de vinger direct op de zere plek en helpt in het vinden van antwoorden of het nu gaat om volwassenen, kinderen of tieners.

Wat paarden spiegelen en hoe ze dat doen, is per persoon en situatie verschillend. Kom het zelf ervaren met de uitleg of korte demonstraties op de open dag 20 juni of kijk op de website voor andere coachdagen. Ervaring met paarden is niet nodig, want we werken naast de paarden. Bij angst gebruiken we indien nodig scheidingsdraad.

Misty PaardenCoaching geeft systemisch coaching en familie- en loopbaanopstellingen op diverse locaties met haar standplaats in Chaam. Voor meer informatie en demonstaties, kom zaterdag 20 juni van 10.00 – 16.00 uur naar de open dag van Misty PaardenCoaching, Hemelstraat 4 in Chaam. Toegang is gratis. 

Voor meer informatie en het  activiteitenoverzicht, zie www.mistypaardencoaching.nl of bel 06-26986099

Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Meld je via  info@mistypaardencoaching.nl aan voor de nieuwsbrief of volg ons via Facebook & Linkedin:  /Mistypaardencoaching